JAVILA SE MAJKA BOSA! Zolina majka poslala jasnu poruku! Evo šta je tražila!

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVILA SE MAJKA BOSA! Zolina majka poslala jasnu poruku! Evo šta je tražila!

I ove srede u rijalitiju "Zadruga 3" emituje se emisija radija "Amnezija" koju vode Bora i Bane. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka studiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće.
Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


Prva tema koju su obradili jeste trudnoća Miljane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom koja je po njenoj odluci trebalo da bude okončana jutros, ali se ona predomislila. U emisiji se potom Bora našalio da je pesmu "Bankrot" naručila njegova majka Bosa.



Evo, majka Bosa se javila i tražila pesmu ''Bankrot'' - rekao je Bora.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DEJANOVA MAJKA NA VRATIMA ZADRUGE?! Biljana Dragojević pružila ruke ka Dalili! RASPLAKALA SE I IZAŠLA! IZVEO JE ON!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019

I ove srede u rijalitiju “Zadruga 3” emituje se emisija radija “Amnezija” koju vode Bora Santana i Bane Čolak. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka studiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće. Jedna od tema koja je došla na red, bila je i odnos Dalile...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.