KONAČNO NINA RADULOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE KOJE TERETE LEČIĆA ZA SILOVANJE: Spomenula je i IŽIVLJAVANJE!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:28

KONAČNO NINA RADULOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE KOJE TERETE LEČIĆA ZA SILOVANJE: Spomenula je i IŽIVLJAVANJE!

Nina Radulović, voditeljka TV “Pink”, već nedeljama se ne oglašava o optužbama na račun njenog bivšeg muža, glumca Branislava Lečića, sa kojim ima sina Lava.
Prvo ga je Danijela Štajnfeld optužila da je silovao u maju 2012. godine, dok je bio sa Ninom u braku, a onda je Merima Isaković sve potresla stravičnom ispovesti u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kojoj navodi da je Branislav pokušao da je siluje pre 43 godine.
foto: Stefan Stojanović Nina Radulović nakon pomenutih optužbi prvi put priča o ovoj temi u javnosti.
“Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam, niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju”, poručila je Nina za “Stori”.
(Espreso/Stori)



The post KONAČNO NINA RADULOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE KOJE TERETE LEČIĆA ZA SILOVANJE: Spomenula je i IŽIVLJAVANJE! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Radulović konačno PROGOVORILA o optužbama da je Lečić SILOVATELJ!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021

Voditeljka Nina Radulović nije se oglašavala nakon što je izbio skandal oko njenog bivšeg supruga Branislava Lečića, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje.. Iako su njeni otac i majka dali svoj komentar za medije, voditeljka...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.