KOD KUĆE JE NAJLEPŠE Jelena bin Drai sa decom došla u Srbiju

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD KUĆE JE NAJLEPŠE Jelena bin Drai sa decom došla u Srbiju

Jelena Jakovljević bin Drai zbog posla je često na putu i obišla je praktično celu planetu, ali čini se da najviše uživa kada se vrati u rodnu Srbiju. Lepote domovine sada je odlučila da pokaže i svojoj deci.

Nekadašnja misica trenutno sa naslednicima boravi u rodnom Žablju i uživa u seoskoj idili. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija iz dvorišta porodične kuće.

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Jun 10, 2015 at 1:13am >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << PDT

- U mom gradu i mojoj bašti. Moj "Žabalj lifestyle", najbolji odmor - napisala je supruga šeika Saida bin Draija.

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Jun 10, 2015 at 1:09am PDT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena bin Drai sa decom došla u Srbiju! (FOTO)

Izvor: Story, 10.Jun.2015

Bivša misica Jelena Jakovljević bin Drai doputovala je u Srbiju, a sa sobom je u rodni Žabalj povela i decu...Jelena bin Drai, foto: Instagram..Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografije iz dvorišta porodične kuće, na kojima se vide i dečje ručice...- U mom gradu, u mojoj bašti.....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.