Izvor: Blic, 27.Avg.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ULAZI U "ZADRUGU 3" Evo ko ulazi u napopularniji rijaliti, nikad skandalozniji učesnici, od septembra ONI PRAVE ŠOU, među njima je i transrodna pevačica!

U ovogodišnji imaginarijum koji se otvara 6. septembra ulazi više od 50 novih učesnika! Nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom, ali i robota sa veštačkom inteligencijom, Leposavu!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOMPLETAN SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 3: Ona nakon HAPŠENJA stiže u Imaginarijum, a evo kome treba posebno OBEZBEĐENJE!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2019

Borba zavodnika za prevlast u trećoj sezoni, ali i suočavanje starih ljubavnika! Zna se i ko je domaćin ovog rijalitija. Na vratima Imaginarijuma, koja se otvaraju 6. septembra, pojaviće se oko 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom. U ovoj sezoni će sa zadrugarima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.