KNJIGA ĆE IMATI KRAJ KO I IGRA PRESTOLA... A MOŽDA NEĆE! Džordž Martin izjavom ŠOKIRAO fanove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNJIGA ĆE IMATI KRAJ KO I ''IGRA PRESTOLA''... A MOŽDA NEĆE! Džordž Martin izjavom ŠOKIRAO fanove!

Popularni pisac uzburkao javnost!

Grčki list "Katimerini" prenosi danas na sajtu da je pisac serijala "Pesma leda i vatre" prošle noći u svom blogu zagonetno napisao o budućem završetku knjiga na kojima radi!

Američki pisac Džordž R. R. Martin, autor serijala romana "Pesma leda i vatre", osnove za upravo završenu TV-seriju "Igra prestola", objavio je da će u njegovoj knjizi koju još piše, i narednoj, poslednjoj, završetak te epske fantazije biti isti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na TV, a možda i - neće!

Grčki list "Katimerini" prenosi danas na sajtu da je Martin prošle noći u svom blogu zagonetno napisao o budućem završetku knjiga na kojima radi:

-Kako će se završiti? - čujem da ljudi pitaju. Isto kao i TV-serija? Drugačije? Pa... da! I ne. I da. I ne. I da. I ne. I da".

On je napisao da i pored kašnjenja privodi kraju rad na novom naslovu serijala:

- Naredna knjiga – "The Winds of Winter" veoma kasni, znam, znam, ali biće završena!

On je dodao da posle te sledi još jedna, sasvim poslednja, "A dream of Spring". Svojim čitaocima Martin je ukazao da su knjige medij sasvim različit od televizije:

- Kreatori TV-serije producentske kuće HBO "Igre prestola" D.B. Vajs i Dejvid Beniof, imali su svega šest sati za poslednju sezonu!

On je napisao da će samo rukopis dve poslednje knjige imati 3000 strana!

- Za razliku od njih, istakao je pisac, očekujem da će moje poslednje dve knjige napuniti 3000 stranica rukopisa... i ako bude potrebno dodaću još stranica i poglavlja.

On je dodao da mnogi likovi, ključni za priču, nikad nisu prikazani u seriji:

- Ima likova koji nikada nisu stigli na ekran i drugih koji su umrli u seriji, ali i dalje žive u knjigama.

On je obećao čitaocima predstojeće dve knjige da će saznati šta je bilo s njima a obećao je i iznenađenja:

 - Biće i jednoroga... neke vrste!

Na kraju bloga je napisao:

- Knjiga ili serija, koji završetak će biti 'pravi'? To je šašavo pitanje... Može li ovako? Ja ću da ga napišem. Vi ćete ga pročitati. Onda će svako moći da donese sud i spori se o tome na internetu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.