Izvor: Press, 31.Dec.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA SE UKLJUČILA UŽIVO I NAPLJUVALA MEDIJE! Oni leče svoje komplekse, te pare nisu NIŠTA za mene

Kristina Kija Kockar je definitivno ličnost koja je obeležila ovu godinu.
Od kako je izašla iz Zadruge njen život intrigira javanost. Nakon pobede u rijalitiju Zadruga, ona je započela svoju pevačku karijeru i može se reći da je u tome veoma uspešna, bar kada je reč o popularnosti.
Danas se Kija uključila uživo na Instagramu i sa fanovima podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brojne informacije i davala odgovore na njihova pitanja. Ona je govorila o raznim temama, a između ostalog bilo je reči o tome šta je dobila za Novu godinu, govorila je i o našoj političkoj sceni.


Ono što je obeležilo ovo uklučenje je i njena najava nove pesme, koja će vrlo brzo biti objavljena.
foto: Filip Plavčić
- Sigurno će nova pesma se zove Amorova strela i izlazi 14. februara - najavila je Kija, a mi možemo samo da kažemo da je to lepa vest za kraj godine, za njene fanove.
Ona se u ovom lajvu žalila i na neke novinare koji je javno napadaju i navodno leče svoje komplekse na njoj. Jedna od laži koja je zabolela Kockarevu, jeste objava da je za nastup tražila 5.000 evra.
- Dajte mi malo kredita, mislim stvarno te pare nisu ništa za mene - rekla je Kockareva ironično.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.