KAKAV ŠAMAR REALNOSTI Zadruga počinje za nekoliko dana, a učesnici će se najviše svađati OKO OVOGA

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ŠAMAR REALNOSTI "Zadruga" počinje za nekoliko dana, a učesnici će se najviše svađati OKO OVOGA

U sredu počinje do sada neviđeni rijaliti na ovim prostorima, Zadruga.

„Blic puls“ imao je priliku da zaviri u odaje ovog glamuroznog grada napravljenog u Šimanovcima i otkrije detalje šou-programa koji će milionski auditorijum moći da prati narednih pola godine.

Iako će učesnici biti javne ličnosti iz različitih sfera, oni će i te kako morati da zasuču rukave ako misle da prežive. Osim što će uživati u gradu koji je sagrađen isključivo za potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rijalitija, njima će na raspolaganju biti različite radionice i poslovi koji im nisu bliski, ali kojih će morati da se late ukoliko žele glavnu nagradu.

Grad se prostire na tri hektara, a „Blic puls“ vam predstavlja fotografije luksuza u kojem će boraviti 32 domaće poznate ličnosti koje bi trebalo da prikažu kako izgleda realan život običnih ljudi.

- Čitav grad je sagrađen upravo za potrebe samog rijalitija da bi učesnici prikazali sasvim uobičajen život. Oni će na ulasku dobiti tri hiljade dinara i moraće da pokažu gledaocima na koji način će preživeti nedelju dana sa tom sumom. U kompleksu će se  nalaziti razne prodavnice, a na učesnicima je kako će novac potrošiti. Oni će imati mogućnost da isti taj novac i zarade, ali isključivo svojim radom i trudom. U gradu će se nalaziti i radionica gde će učesnici moći da iskoriste svoju kreativnost i naprave razne zanimljive stvari koje mogu da prodaju i na taj način zarade. Naravno, prodaju svoje proizvode drugim učesnicima - otkriva izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da novac može predstavljati problem ukućanima. Šta će ukućani moći da rade sa novcem, kao i kome će se ispovedati, saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.