KADAR NEVERA: Lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se sa gostima i pobegao (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADAR NEVERA: Lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se sa gostima i pobegao (VIDEO)

Policija u Alabami saopštila je u četvrtak da je lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se s gostima i pobegao Policija u Alabami saopštila je u četvrtak da je lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se s gostima i pobegao.Šef policije u mestu Tuskumbija Toni Logan rekao je da je 27-godišnji Glen Bost pokušao provalu u kancelariju restorana Vafl haus (Waffle House) preko krova, preneo je list "Tajmsdejli".Pročitajte još - Nespretni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pljačkaš ostao bez pištolja, a umalo i - pantalona (VIDEO) Logan je rekao da je Bost otišao u toalet i vezao vrata svojim pantalonama da niko ne bi ušao.Odatle se uvukao pod plafon, da bi tuda došao do kancelarije, ali je propao kroz njega u deo s gostima koje je počeo da udara, a zatim pobegao.Policija navodi da se Bost traži zbog provale, i da postoji još jedan osumnjičeni koji nije identifikovan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALEROZNI LOPOV Pokušao je krađu, a onda propao kroz plafon punog restorana BEZ PANTALONA (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Nov.2018

Gosti jednog restorana u Alabami ostali su zaprepašćeni kada je pred njih kroz plafon propao čovek bez pantalona. On je prethodno pokušao da se provuče do kancelarije i opelješi ih, a kada je za njega sve pošlo po zlu, potukao se sa gostima i pokušao je da pobegne automobilom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.