Izvor: Blic, 08.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jura Stublić i 'Film' ponovo u Beogradu

Jura Stublić i 'Film' ponovo u Beogradu

Jura Stublić i grupa 'Film' održaće koncert 31. marta u beogradskom Studentskom kulturnom centru. Popularni hrvatski muzičar podsetiće to veče publiku na brojne hitove koji su obeležili osamdesete godine i period nastanka novog talasa.

Karte za ovaj događaj naći će se u prodaji od 15. marta, a organizatori najavljuju da će Jura Stublić ovoga puta održati samo jedan koncert. On je poslednji put gostovao u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pre dve i po godine kada je zbog velikog interesovanja publike održao tri koncerta zaredom.

Grupa 'Film' osnovana je 1978. godine u Zagrebu. Prvi veliki uspeh ostvarili su pesmom 'Neprilagođen' kada su pobedili na Omladinskom festivalu u Subotici 1980. godine, a kasnije su se ređale 'Srce na cesti', 'Boje su u nama', 'Dobre vibracije'...

N. Dž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.