Još jedna Happy plavuša! (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna Happy plavuša! (FOTO)

Znate je iz Velikog Brata!

Irina Vukotić prešla je na Televiziju Happy, gde će voditi Jutarnji program, saopštila je ta televizija.

Ovo pojačanje Milomiru Mariću, Snežani Petrović i Vladani Savović bilo je potrebno, kako bi se išlo ukorak sa konkurencijom. Program "Dobro jutro Srbijo", prema toj televiziji, već beleži zavidne rezultate, u nekim terminima je ubedljivo najgledaniji od svih nacionalnih televizija u našoj zemlji.

"Svaki novi projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za mene veliki izazov ali i odgovornost, naročito kada vodim uživo program", rekla je Irina.

"Posle 15 godina TV karijere i iskustva u mnogo različitih formata rešila sam da prihvatim ponudu i prvi put radim jutarnji program. Teško će mi pasti ustajanje u tri ujutru, ali i nemoguća misija je moguća, ukoliko postoji dobar motiv", rekla je ona.

IIrina Vukotić karijeru na televiziji počela je 2000. godine, na Trećem kanalu RTS, u emisijama "Dodatno ubrzanje", "Zoom", "Radovanje – olimpijske igre iz Atine". Zatim je u "Emoušnu" bila voditeljka njihovih najpopularnijih emisija "Veliki brat" i "Sve za ljubav". Na Televiziji Prva, rušila je tabue i stereotipe u emisiji "Žene", a zatim se dokazala i u šou program "Ples sa zvezdama". Na Pinku je vodila "Više od igre".

Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakulteteu u Beogradu, u međuvremenu je stekla i zvanje mastera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.