Izvor: Blic, 26.Sep.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irina Vukotić prešla na "Hepi"

Irina Vukotić novi je član tima Hepi televizije, gde će ubuduće voditi Jutarnji program.

Irina Vukotić biće pojačanje Milomiru Mariću, Snežani Petrović i Vladani Savović u emisiji "Dobro jutro Srbijo", koja već beleži zavidne rezultate gledanosti.

- Svaki novi projekat je za mene veliki izazov, ali i odgovornost, naročito kada vodim uživo program - rekla je Irina Vukotić.

- Posle 15 godina televizijske karijere i iskustva u mnogo razlicitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV formata rešila sam da prihvatim ponudu televizije Hepi i po prvi put radim jutarnji program.

Irina Vukotić kaže da će joj teško pasti ustajanje u tri sata ujutru, jer je među prijateljima poznata kao velika spavalica, ali je izričita da je i nemoguća misija moguća, ukoliko postoji dobar motiv. Tako da će u studio, kako su gledaoci i navikli kad je ovo TV lice u pitanju, ulaziti – s osmehom.

Irina Vukotić karijeru na televiziji počela je 2000. godine, na Trećem kanalu RTS, u emisijama "Dodatno ubrzanje", "Zoom", a zatim je bila voditeljka popularnih rijalitija "Veliki brat" i "Sve za ljubav".

Na televiziji "Prva" rušila je tabue i stereotipe u emisiji "Žene", a zatim se dokazala i u šou programu "Ples sa zvezdama". Na Pinku je vodila "Više od igre". Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakulteteu u Beogradu, u međuvremenu je stekla i zvanje master.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.