Jelena Karleuša priložila fiskalni račun za Versaće haljinu (FOTO)

Izvor: 24sata, 02.Sep.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša priložila fiskalni račun za Versaće haljinu (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša objavila je na svom Tviter profilu fiskalni račun za Versaće haljinu koju je nosila na filmskom festivalu u Sarajevu.

Nakon prozivki da haljina nije prava, JK je pružila dokaz u vidu fiskalnog računa.

Jelena Karleuša u Versaće haljini

"Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za posebne želje, tražila sam ćevape s lukom! Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape? Znate kako dobro idu uz belo vino i „versaće“ haljinu - rekla je JK za Blic na festivalu u Sarajevu.

Jelena Karleuša je kao dokaz priložila fisklalni račun | Foto: Tviter Jelena Karleuša
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Jelena Karleuša priložila račun kao demanti: Koliko je zapravo koštala Versaće haljina? (Foto)

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2014

Jelena Karleuša je revoltirana medijskim napisima da je na Sarajevo film festivalu nosila lažnu Versaće haljinu, priložila na Fejsbuku fiskalni račun kako bi demantovala pojedine medije...Jelena Karleuša napravila pometnju na zatvaranju Sarajevo film festivala! (Foto).."Prilažem račun iz Versaće...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.