Janko Popović Volarić u zagrljaju Beograđanke!

Izvor: Blic, 30.Apr.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Popović Volarić u zagrljaju Beograđanke!

Prijateljstvo poznatog hrvatskog glumca Janka Popovića Volarića i njegove kolegice iz Beograda, Tijane Pečenčić, preraslo je u ljubav, saznaju hrvatski mediji.

Poznatog glumca, koji je do 2012. bio u braku s glumicom Jelenom Veljačom, u poslednjih par meseci su povezivali sa nekolicinom žena. Ipak, 35- godišnji glumac nikada nije potvrdio ni jednu od navodnih veza.

Kako saznaju hrvatski mediji, njegovo prijateljstvo s kolegicom glumicom, Beograđankom Tijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pečenčić, s kojom je sarađivao u seriji Prve srpske TV "Kud puklo da puklo" očito je preraslo u ljubav.

Proteklog vikenda su uslikani na otvorenju Dana hrvatskog filma, a svoj odnos nisu hželeli da komentarišu.

27- godišnja glumica nedavno je izjavila kako za nju ne postoji određeni tip muškarca, ali da "postoji to neko prepoznavanje koje se dogodi između dvoje ljudi."

- Ne verujem u ljubav na prvi pogled, nego u prepoznavanje i u ljubavi i u prijateljstvu - izjavila je nedavno lepa glumica.

Čini se kako su se Janko i Tijana prepoznali i u prijateljstvu i u ljubavi, a jesu li jedno u drugome pronašli ono što su tražili, vreme će pokazati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.