Ja sam novi pobednik prvog glasa Srbije, reče on, a da li je i žiri mislio isto? (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Sep.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam novi pobednik prvog glasa Srbije", reče on, a da li je i žiri mislio isto? (VIDEO)

Potpuno siguran u sebe, ovaj dečko došao je na audiciju ne bi li pokazao svoj talenat. Kaže da dobro peva i izgleda a kakva je na kraju bila odluka, pogledajte!

Bojan Nikoličin samouvereno se predstavio gledaocima govoreći da je on novi pobednik "Prvog glasa Srbije".

- Ja sam novi pobednik zato što sam harizmatičan, dobar, previše iskren, dobro pevam, imam dobru frizuru i to je to. Kad postanem poznat ima da pokorim celu estradu! - rekao je on na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samom početku.

Osim toga, podršku mu je pružio "prijatelj sa interneta" koji takođe tvrdi da Bojan ume veoma dobro da peva. A kad je stao pred žiri tad je zaista mogao da pokaže da li je sve istina ili ne. Kako je ovaj momak prošao na "sudu" pogledajte i sami...

***Uticaj starleta se opasno širi: Ivanović pokazao gaće ali i još nešto! (FOTO)

***Goca Tržan ovo baš interesuje: Kad će naša televizija preuzeti licencu za orgije? (FOTO)

***Može joj se: Sandra Meljničenko ispraznila restoran u Beogradu samo za sebe

Izvor: S media, Foto: Youtube screenshot

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Ja sam novi pobednik prvog glasa Srbije", kaže on, a da li je i žiri mislio isto? (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Sep.2012

Potpuno siguran u sebe, ovaj dečko došao je na audiciju ne bi li pokazao svoj talenat. Kaže da dobro peva i izgleda a kakva je na kraju bila odluka, pogledajte! ..Bojan Nikoličin samouvereno se predstavio gledaocima govoreći da je on novi pobednik "Prvog glasa Srbije"...- Ja sam novi pobednik zato...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.