Izvor: Press, 10.Maj.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja noću spavam mirno, to što oni rade - njima na obraz! Luna i Milan žešće izogovarali Kiju i Slobu, pa skovali osvetnički plan! (FOTO)

- On kad je s tobom on tebe voli, kad je s njom nju voli - rekao je Milan Luni
na Đogani i Milan Milošević osamili su se u ekonomskom dvorištu da bi popričali o Slobi i Kiji, budući da su oboje uvereni kako njih dvoje igraju neku igru. 
 
Milan je ubeđen da Sloba i Kija imaju neku taktiku za pobedu, da je sve to samo njihova igra, a i Luna se u nekoliko navrata složila sa njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Mene jedino što boli u celoj ovoj priči je što sam se ja osramotila! Ajde bar da smo ostali zajedno, pa da kažeš vredelo je... Za šta sam se borila?! Kaže on meni: "Pa, i ja sam se borio"! Ali ti si taj koji je odustao, ne ja! - besna je bila Luna dok je pričala o Slobi.
Kija saznala šta je Luna pričala o njoj, odletela kod Slobe, izbila žestoka svađa! (FOTO)
- Milane, njemu će mnogo biti žao kad bude izašao, veruj mi. Pa šta misliš, zašto mene Draginja i Dušan i dalje pozdravljaju? - pitala je Luna.
- On kad je s tobom on tebe voli, kad je s njom nju voli - rekao je Milan, na šta je Đoganijeva dodala da to zna.
Luna i Milan Milošević, Printskrin: TV Pink

- Šta oni rade, njima na obraz. Ja noću spavam mirno. Moja mama nije meni džabe onako rekla u govornici - rekla je Luna., a Milošević joj je govorio kako nešto nije u redu i da jeste Sloba ne bi šaputao pod jorganom.
- Nas dvoje smo završili! Mi više nismo zajedno! - rekla je u jednom momentu, kada je Milan pomenuo nešto oko njihovog pomirenja.
Sloba leži dok ga Luna i Milan ogovaraju, Printskrin: TV Pink

- Meni je drago ako sam ja bila pomoć, u svakom smislu. Ja sam odustala. Ništa me ne dotiče, ja sam čista. Nikakva igra, nikakvi dogovori, bre! Ništa neću pričati, čak ću razmišlljati da li ću dolaziti na pitanja novinara. Svako gleda svoje du*e, e pa sad ću i ja! - iznervirano je govorila Luna.
Luna tokom žurke plakala zbog Slobe, pa otkrila šta joj je rekao da li voli Kiju! (VIDEO)
- Ubeđen sam da je on njoj u hotelu rekao da je voli - rekao je Milan misleći na Kiju.
- Pa, dobro. Oni spavaju u svojim go*nima, ne ja! - rekla je Luna.
Luna i Milan misle da Kija i Sloba igraju igru, Printskrin: TV Pink

- Ja ću to raskrinkati, ja ti kažem! - samouvereno je rekao Miki, a Luna ga je podržala u ovom "osvetničkom planu", te mu rekla kako mora sa svima da razgovara da bi nešto saznao.
- Nemoj samo mene da mešaš, molim te. Ja nemam ništa u ovoj priči - rekla je Luna.
Luna Đogani, Printskrin: TV Pin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.