JUVENTUS BEZ HRVATA U FIRENCI Mandžukić precrtan, traži novi klub

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUVENTUS BEZ HRVATA U FIRENCI Mandžukić precrtan, traži novi klub

Šta je život… Mario Mandžukić je pre nešto više od pola godine ekspresno dobio novi ugovor od kluba iz Torina, pričalo se o tome kako će u Juventusu da završio karijeru, a šest meseci kasnije, hrvatski fudbaler je bio – suvišan. Novi trener, nova politika, nova pravila. Mandžukić je bio u potrazi za novim klubom.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na igru 0-2 u meču Fjorentina – Juventus.
Hrvat nije otputovao sa ekipom u Firencu. On ne konkuriše za sastav koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da se suprotstavi Fjorentini. Bio je to povod za italijanske medije da pokrenu priču. Kako kažu, Mandžukić je na izlaznim vratima, samo je problem što je prelazni rok završen. Napadač “stare dame” nije otišao u Bejrn iz Minhena, nije uspeo da se dogovori ni sa Mančester junajtedom, pa će sada morati tamo gde nije želeo – u Katar, Saudijsku Arabiju, ili, u najboljem slučaju, u MLS.
“Tutosport” tvrdi da Mario trenutno, u dogovoru sa menadžerom Ivanom Cvjetkovićem razmatra opcije. Trenutno ima dve ponude, iz Amerike i Katara. Navodno, bliži je odlasku na Bliski Istok.

The post JUVENTUS BEZ HRVATA U FIRENCI Mandžukić precrtan, traži novi klub appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SERIJA A Crveno-belom Juventusu bod u Firenci

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Saplela se i “stara dama”. U gradu gde je godinama najomraženiji gost, šampion nije uspeo da osvoji više od boda: Fjorentina – Juventus 0:0.. Na meču Inter – Udineze, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru 1&D3+.. “Viola” je hrabro ušla u meč i imala mnogo bolje šanse. Prvu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.