SERIJA A Crveno-belom Juventusu bod u Firenci

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A Crveno-belom Juventusu bod u Firenci

Saplela se i “stara dama”. U gradu gde je godinama najomraženiji gost, šampion nije uspeo da osvoji više od boda: Fjorentina – Juventus 0:0.
Na meču Inter – Udineze, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru 1&D3+.
“Viola” je hrabro ušla u meč i imala mnogo bolje šanse. Prvu je upropastio Kjeza u 16. minutu kada nije iskoristio odličan centaršut. Dalbert je pred odlazak na odmor odlično pucao glavom, a Ščesni čudesno odbranio. Od Juventusa, ni traga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ni glasa.
Slična slika viđena je i u nastavku. Gostu očigledno nije prijala crveno-bela oprema (!?), pa i pored nešto većeg poseda lopte, nije uspevao ozbiljnije da ugrozi gol domaćina. Šansu da dotuče vrlo slbe Ronalda i društvo u nadoknadi je propustio Kevin Prins Boateng, koji je zamenio Franka Riberija. Iz odlične pozicije je šutirao pored gola.
U ovoj utakmici, na klupi Juventusa debitovao je Mauricio Sari. Italijanski trener je zbog bolesti propustio prva dfva kola. Naš reprezentativac odigrao je celu utakmicu na poziciji centralnog čoveka odbrane u formaciji 3-5-2. Dušan Vlahović i Aleksa Terzić su utakmicu gledali sa klupe.
SERIJA A, 3. kolo
Subota
Fjorentina – Juventus 0:0
18.00 Napoli – Sampdorija
20.45 Inter – Udineze
Nedelja
12.30 Đenova – Atalanta
15.00 Breša – Bolonja
15.00 Parma – Kaljari
15.00 SPAL – Lacio
18.00 Roma – Sasuolo
20.45 Verona – Milan
Ponedeljak
20.45 Torino – Leće

 
 
 

The post SERIJA A Crveno-belom Juventusu bod u Firenci appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SERIJA A Inter ostaje maksimalan, “stara dama” mu gleda u leđa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Samo se najuporniji navijači Intera sećaju kada im je “stara dama” gledala u leđa. Ekipa Antonija Kontea se mučila protiv Udinezea, ali je zadržala maksimalan učinak posle tri kola – 1:0 (1:0).. Na meču Breša – Bolonja, naša kladionica nudi kvotu 6.10 za igru X-2.. Strelac gola odluke...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.