Izvor: Blic, 18.Apr.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANA JOKSIMOVIĆ PLAKALA U PROGRAMU UŽIVO Došlo do velike promene u "Jutarnjem programu", oprostili se od NJE

Petog marta prošle godine "Jutarnji program Prve" dobio je drugačiji smisao kada je u studio ušetala tada dvomesečna beba Prva. Iako u početku niko nije verovao da bi pas mogao da bude deo programa koji svaki dan ide uživo, to se dogodilo, ali i ispostavilo kao pun pogodak. Beba je rasla i sazrevala kako je tekao program, ali danas je, nakon više od godinu dana došao momenat za rastanak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPUSTILA NAS JE PRVA ŠAPA: Velika TUGA u Jutarnjem zbog LABRADORKE! Jovana i Srđan PLAKALI uživo u programu!

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2019

Pas Prva više nije član jutarnjeg programa gde je provela godinu dana. Voditeljima Jovani i Srđanu veoma teško je pao njen odlazak, pa su se rasplakali kada su se pozdravljali od nje. https://www.instagram.com/p/Bu3NxYSBQ83/?utm_source=ig_embed Prva je najšarmantniji član jutarnjeg programa TV...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.