JEDAN JE MARADONA Argentinca u Himnaziji dočekalo 20.000 navijača

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN JE MARADONA Argentinca u Himnaziji dočekalo 20.000 navijača

Gde god da se pojavi Dijego Armando Maradona izazove veliku pažnju. Nekada zbog skandala, nekada zbog same pojave… Poslednji delirijum nastao je na pormociji u novom klubu, Himnaziji. Argentinac se vratio u otadžbinu i dobio mesto tehničkog direktora u poslednjeplasiranom timu u šampionatu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Juventusa protiv Fjorentine.
Na tribinama stadiona “Huan Karmelo Zeriljo” pojavilo se preko 20.000 navijača! Svi su došli da pozdrave >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << legendu, najboljeg argentinskog fudbalera prošlog veka. Maradona je dočekan ovacijama, pesmom, skandiranjem… Takav prijem ganuo je Argentinca, koji nije mogao da zadrži suze. Preplavile su ga emocije.
Nije Maradona izazvao veliko interesovanje samo kod navijača, već i kod predstavnika sredstava informisanja. Čak 700 novinara akreditovalo se za ovaj događaj. S razlogom…




The post JEDAN JE MARADONA Argentinca u Himnaziji dočekalo 20.000 navijača appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.