Haos na promociji Maradone u La Plati! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na promociji Maradone u La Plati! (video)

Spektakularan doček za legendu argentinskog fudbala.

Dijego Armando Maradona se vratio u domovinu, preuzeo je poslednjeplasirani tim argentinskog šampionata, ekipu Himnasije iz La Plate.

Danas je održana i njegova promocija u novom klubu, a na tribinama stadiona "Huan Karmelo Zeriljo" bilo je preko 20 hiljada navijača.

Dočekali su ga ovacijama, popularni "El Pibe" nije mogao da zadrži suze, obuzele su ga emocije.

Impresivan je i podatak da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je za njegovu promociju u novom klubu bilo akreditovano čak 700 novinara.

Pogledajte u nastavku kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JEDAN JE MARADONA Argentinca u Himnaziji dočekalo 20.000 navijača

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019

Gde god da se pojavi Dijego Armando Maradona izazove veliku pažnju. Nekada zbog skandala, nekada zbog same pojave… Poslednji delirijum nastao je na pormociji u novom klubu, Himnaziji. Argentinac se vratio u otadžbinu i dobio mesto tehničkog direktora u poslednjeplasiranom timu u šampionatu.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.