Izvor: Blic, 14.Dec.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza ove fotografije naše poznate voditeljke kojom je mnoge ODUŠEVILA, krije se priča koja TERA SUZE NA OČI

I ona ume skupo da se obuče i sredi ne bi li izgledala savršeno. I ona je lepa kao i mnoge poznate dame u Srbiji, ali ona kao retko koja otovoreno priča da pati za detinjstvom. Ipak je Irina Vukotić uradila pomalo drugačiju stvar.

Voditeljka jutarnjeg programa Tv Hepi je objavila fotografiju u kojoj u vunenim čarapama i to ispred popularnog smedervca.

Irina je uz fotografiju napisala i tekst i podsetila se detinjstva.

"Imala sam predivno i srećno detinjstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A kada detinjstvo prođe ostaju mirisi, sećanja, slike. Miris jorgovana iz dvorišta porodične kuće, miris palačinki, pucketanje vatre u smederevcu, sankanje i vunene čarape koje mi je moja nana Milica svake zime plela. Znam da bi bila srećna što ove #malestvari čuvam u srcu kao najveće blago", napisala je Irina i kod mnogih pratilaca probudila najdublje emocije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.