Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Izvor: Dzungla.org, 27.Sep.2011, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Voditelj Ognjen Amidžić je rešio da podseti svog kolegu Ivana Ivanovića kako je nekada gostovao na Televiziji „Pink“, pa je sinoć u svojoj emisiji pustio snimak „Nedeljno popodne“ voditeljke Lee Kiš, u kome je gost bio baš Ivanović.

Naime, cilj emitovanja ovog priloga bio je da Amidžić podseti kolegu na njegove „rane radove“!
Kada smo pozvali Leu Kiš da nam prokomentariše tu emisiju, rekla nam je da se seća da joj je tom prilikom Ivanović rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da će to gostovanje pamtiti ceo život.
- Bila je to sjajna emisija, bilo je mnogo gostiju i rado sam se podsetila kako je to izgledalo. Ivan je bio super i tada mi je rekao: „Hvala, bila mi je čast da gostujem kod vas i pamtiću ovo iskustvo celog života“ - rekla je za naš list Lea.
U želji da čujemo i komentare voditelja, pozvali smo ih, ali se nisu javili do zaključenja ovog broja.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2011

Voditelj Ognjen Amidžić je rešio da podseti svog kolegu Ivana Ivanovića kako je nekada gostovao na Televiziji „Pink“, pa je sinoć u svojoj emisiji pustio snimak „Nedeljno popodne“ voditeljke Lee Kiš, u kome je gost bio baš Ivanović. Naime, cilj emitovanja ovog priloga bio je da Amidžić...

Nastavak na Scandal.rs...

Ognjen Amidžić podsetio Ivana na gostovanje kod Lee Kiš

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2011

Ognjen Amidžić pustio je sinoć u svojoj emisiji "Ami G show " snimak iz emisije "Nedeljno popodne " kod Lee Kiš, kako bi kolegu Ivana Ivanovića podsetio na njegovo gostovanje.

Nastavak na Svet plus...

OGNJEN AMIDŽIĆ: IVAN NIJE SVINJA VEĆ PRASENCE!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2011, 08:44

Ne kopiram Ivanovića! Inovacije u ovoj sezoni „Ami Dži šoua“ inspirisane su trenutno najpopularnijim programima u Americi. Gledam kako to rade Konan O’Brajen, Džordž Lopez i Čelzi Hendler, kaže u razgovoru za Kurir Ognjen Amidžić, komentarišući prozivke Ivana Ivanovića, koji tvrdi da...

Nastavak na Kurir...

A nekad su se voleli: Ivan Ivanović gost kod Lee Kiš!

Izvor: Svet, 28.Sep.2011

naslov: . A nekad su se voleli: Ivan Ivanović gost kod Lee Kiš!. . . . excerpt: . Verovali ili ne, Ivan Ivanović gostovao je pre četiri godine u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" i sit...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.