A nekad su se voleli: Ivan Ivanović gost kod Lee Kiš!

Izvor: Svet, 28.Sep.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A nekad su se voleli: Ivan Ivanović gost kod Lee Kiš!

naslov: 
A nekad su se voleli: Ivan Ivanović gost kod Lee Kiš!



excerpt: 
Verovali ili ne, Ivan Ivanović gostovao je pre četiri godine u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" i sit se izahvaljivao voditeljki na pozivu...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Verovali ili ne, Ivan Ivanović gostovao je pre četiri godine u emisiji "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" i sit se izahvaljivao voditeljki, rekavši da će to iskustvo pamtiti celog života!
Da je ovo istina, uverili su se svi koji su pre dve večeri gledali "Ami Dži šou", u kojem je emitovan snimak pomenute emisije. Tada je Ivan bio malo poznati voditelj emisije "Keš taksi" na TV Foks i nije krio oduševljenje što mu je Lea dozvolila da se igra, kuva i pevuši sa Zoricom Brunclik, Lepim Mićom i ostalim gostima.
"Uživao sam i pamtiću ovo ceo život", rekao je tada Ivanović, pošto mu je piskavi glas voditeljke Pinka bio simpatičan. Danas je Ivanović zvezda, a među dežurnim "žrtvama" njegove stendap komedije su upravo Lea i njena emisija u kojoj je "uživao".
Ipak, i sam Ivanović priznao je u intervjuu koji je dao pre nekoliko meseci za Hello! da je gostovao u ovoj emisiji, ali je u svom stilu prokomentarisao da je on, za razliku od ostalih koji jednom dođu u ovu emisiju "uspeo da se spasi".



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.