Isidora Bjelica ponovo napada: Stanija ne budi kokoška!

Izvor: S media, 16.Sep.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica ponovo napada: Stanija ne budi kokoška!

Na kontu računa koji pokazuje koliko košta jedan dan sa Stanijom, spisateljica je imala komentar, ne štedeći reči pred kamerama!

Gostujući u emisiji na "ružičastoj" televiziji, Isidora Bjelica i Stanija Dobrojević su imale lakši konflikt.

Nakon što je Stanija rekla odakle njena ljubav prema toplesu,povela se priča oko nedavne izjave spisateljice. Naime, Isidora je u prepisci sa Bojanom Stojković rekla kako ne zna ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Stanija a ko Soraja.

Nakon toga Bojana je objasnila u svom maniru, ali na malo provokativniji način koja je koja.

Kao šlag na tortu, dotakli su se teme famoznog računa sa Ibice, kada je Stanija podelila fotografiju istog. Na tom računu je stajao iznos od neverovatnih 100.000 evra koliko navodno košta jedan dan sa starletom.

Starleta je objasnila kako je taj račun parodija, a Isdidora se na to nadovezala:

- Nije to parodija, to je groteska. Ne treba ti tako nešto, ne budi kokoška.

Nastao je blagi tajac među gostima.

Šta mislite, da li joj je prijalo?

Izvor: S media, Foto: Kurir

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pred kamerama, pravo u lice: Stanija ponovo na udaru Isidore Bjelice!

Izvor: S media, 17.Sep.2012, 01:20

Na kontu računa koji pokazuje koliko košta jedan dan sa Stanijom, spisateljica je imala komentar, ne štedeći reči pred kamerama! ..Gostujući u emisiji na "ružičastoj" televiziji, Isidora Bjelica i Stanija Dobrojević su imale lakši konflikt...Nakon što je Stanija rekla odakle njena ljubav prema...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.