Imali su trojku i obe su zatrudnele: Njih dve su odlukom šokirale čitav svet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2017, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imali su trojku i obe su zatrudnele: Njih dve su odlukom šokirale čitav svet!

Ko bi se ovome nadao?

Ikvajira Vesel (23) i Likejša Tajrel iz Luizijane upoznale su se dok su obe imale vezu sa oženjenim muškarcem. Prva je vezu sa njim započela 2012. a druga tri godine kasnije.

Svi su zaraženi pesmom Despasito: A evo šta u prevodu znače reči najvećeg hita na svetu (VIDEO)

Kada se treća osoba pojavi u nekoj vezi, cela priča se obično ne završi slavno. Ipak, ova priča je po svemu posebna, jer kako ove devojke kažu, u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku su pristale da svo troje imaju seks a zatim su se i zaljubile jedna u drugu.

I jedna i druga su održavale vezu sa ovim muškarcem neko vreme a desilo se i da su obe zatrudnele sa njim. Ikvajira je rodila dečaka u maju 2015. a Likejša ćerku u februaru 2016. godine.

Njenoj sreći nema kraja! Vlasnik ove preslatke kuce se maskirao u njenu omiljenu igračku (VIDEO)

Njih dve su sada odlučile da se venčaju a već su i odredile datum, pa će 12. februara 2018. uploviti u bračnu luku. Na stranici "GoFoundMe" skupljaju novac za venčanje.

"Kako su godine prolazile naša veza je bila sve jača i odlučile smo da ozakonimo našu vezu i ostatak života provedemo zajedno", kažu njih dve i otkrivaju da su se verile još u februaru ove godine ali da im je za svadbu potrebno 10.000 dolara pa venčanje mora da sačeka.

Takođe, ove hrabre žene su odlučile da snime i rijaliti o njihovom neobičnom životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.