Imala je S*KS sa dečkom koji radi u MRTVAČNICI, zatim se na INTERNETU pojavilo OVO - FUJ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala je S*KS sa dečkom koji radi u MRTVAČNICI, zatim se na INTERNETU pojavilo OVO - FUJ! (FOTO)

Priča od koje će vam biti muka.

Izvesna Žaklin je na Tviteru ispričala neverovatnu priču o seksu na jedno veče, za koju tvrdi da se zaista dogodila.

Ona je u nekoliko tvitova napisala sledeće:

- Već sam mnogima rekla, ali ću sada i na Tviteru na podelim najluđu istinitu priču koju sam čula ove nedelje. Momak i devojka su bili u izlasku pošto su se upoznali preko Tindera, a posle sastanka su završili zajedno. Imali su seks, a muškarac je ejakulirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po njenom licu i grudima. Sutradan se probudila sa osipom na tim mestima. Obavestila ga je da je dobila osip i otišla je kod doktora. On joj je rekao da nije u pitanju polno prenosiva bolest i uputio ju je kod dermatologa. Tamo je saznala da ima sitne parazite ispod osipa.

I've already told so many people, but I'm about to tell all of twitter the CRAZIEST, real life, true story I heard this week......

— Jacqueline (@jaquezjaquezz) February 7, 2017

- Dermatolog joj je rekao da muškarac u spermi ove parazite može da dobije samo na dva načina: ako ima seks sa životinjama ili – sa mrtvim ljudima. Potražila je tog tipa na Fejsbuku i pogodite gde radi? U mrtvačnici - završila je Žaklin.

So date goes well, and they hook up after the date. They have sex and whatever, and she lets this guy cum all over her face and chest....

— Jacqueline (@jaquezjaquezz) February 7, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.