Ima ćerku tinejdžerku, a i sama izgleda kao bezobrazna učenica (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Jan.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima ćerku tinejdžerku, a i sama izgleda kao "bezobrazna učenica" (VIDEO)

Popularna denserka u roze kupaćem kostimu poziva na greh i podseća na one bezobrazne učenice iz filmova koje svi volimo. Uživala je u bazenu, a izlazak iz vode posebno je bio interesantan oku kamere.

Anabela Bukva baš zna kako da podigne temperaturu! Uživa na bazenu i mami uzdahe zbog svog odličnog i seksi tela. Ko bi rekao da je rodila dve ćerke od kojih je jedna tinejdžerka?! Svaka čast!

S obzirom da sada ne izgleda baš ovako jer je u drugom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pa joj ne bi ni priličilo da se eksponira na ovaj način, prisetimo se njenog seksi izdanja. Priznaćete, prosto vas mami, ali oprezno, sada je ona ipak gospođa Atijas.

*** Od posla ne diše, ali je i dalje živ: Dado Glišić samo za Beograđanke (VIDEO)

*** Možda ona to namerno: Zašto joj neko ne kupi pincetu? (FOTO)

*** Uskoro ćemo saznati koga ste vi upropastili: Takmičari "Prvog glasa" pevaju pesme po vašem izboru

Izvor: S media, Foto: Youtube/Paparazzo lov/Screenshot

Pretraga po temi: Seksi, Anabela Bukva, Anabela, Bazen, Seksi mama, Odmor

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.