Ilustracije u kojima će se prepoznati sve anksiozne osobe

Izvor: 011vodič.com, 27.Mar.2020, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilustracije u kojima će se prepoznati sve anksiozne osobe

Verovatno je svako iskusio anksioznost. I uglavnom joj se samo prepustimo i čekamo da prođe, tek retki su naučili da se izbore s njom. Zato je Sand Serif sjajan primer.
“Počeo sam da crtam stripove da bih izrazio svoje misli i iskustva kroz ono što radim najbolje, pošto se sa rečima ne snalazim baš najbolje. Ako volite crni humor, šale na sopstveni račun ili jednostavno stripove koji su iskreni i iz srca, uživaćete u mom radu”, kaže mladi umetnik koji se potpisuje kao Sand >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Serif.
Inspiraciju, kaže, nalazi u svom životu, problemima i izazovima s kojima se suočava kao anksiozna osoba. Onda sve to začini s malo humora i dodeli svom “crtanom sebi”, povučenom, tamnokosom dečaku tužnog lica.
A taj tamnokosi dečak postao je heroj svih onih koji znaju (ili misle da znaju) šta je anksioznost, depresija, bezvoljnost, tuga, umor, mrtvilo, beskrajna dosada, tupost, mrak… I ako je ijednog svog fana naveo da se nasmeje i pokaže zube mraku u sebi – znači da je uspeo da ga pobedi.
Anksioznost, moj verni drugar Pravo u metu – i malo preko nje Ono što me čini srećnim Kad se baš otvorim Uvek na ljuljašci Nema spavanja Život uvek pogađa Previše posla može da sačeka Upoznavanje bi moglo da bude problem Košmar nije toliko strašan U vezi sa smrću

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.