Ikona stila sa Balkana osvojila milion! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikona stila sa Balkana osvojila milion! (FOTO)

Srpska zvezda u usponu, koja karijeru gradi u Americi ostvarila veliki uspeh!

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Didi Janković je prva ličnost sa Balkana koju je na društvenoj mreži Instagram zapratilo više od milion ljudi.

U saopštenju koje je stiglo od pevačicinog tima piše da je Didi balkanska ikona stila sa prefinjenim modnim ukusom, čije fotografije prati više od milion ljudi.

Zanimljivo je da su i poznati svetski brendovi uočili Didi, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se sada sem statusa počasnog kupca u njihovim radnjama širom sveta, Dijana može pohvaliti time da joj upravo brendovi koje nosi na kućnu adresu u Beogradu šalju na poklon modele iz svojih novih kolekcija, koje se još uvek ne nalaze u zvaničnoj prodaji.

Didi polako, ali sigurno učvršćuje svoju poziciju internacionalne dive, a kada njen projekat koji je prethodnih meseci radila u Holivudu bude ugledao svetlost dana, ne sumnjamo da će svojom pojavom i izgledom zaludeti još više od milion korisnika Instagrama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.