IZVADILI JOJ IZ OKA 27 SOČIVA! Kuku, ja totalno zaboravila na njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVADILI JOJ IZ OKA 27 SOČIVA! Kuku, ja totalno zaboravila na njih!

Veoma, veoma zaboravna baka.

- Niko iz mog tima, uključujući i mene, ovakvo nešto još nije doživeo - priznao je Rupal Morjaria, oftalmolog u bolnici Solihal u Birmingemu, koji je nedavno svedočio o neverovatnoj situaciji.

Pogledajte OVDE šta se zbilo sa čovekom koji je stavio glavu krokodilu u usta. 

Foto: Profimedia

On je 67-ogodišnjoj gospođi je izvadio čak 27 sočiva iz oka. Tokom rutinske provere očiju ekipa okulista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uočila je neuobičajeno veliku masu, što se na kraju pokazalo kao 17 kontaktnih leća spojenih u jednu. Da bi stvar bila bizarnija, naknadno su našli još deset sočiva.

Na pitanje kako je mogla toliko dugo da živi s 27 sočiva u oku, odgovorila je da nije bila svesna da joj nedostaje toliko sočiva i da je mislila kako je neugodnost u oku izazvana sindromom suvog oka i starošću.

- I gospođa je bila šokirana, nije uopštee bila svesna što nosi u oku. Priznala je da je dve nedelje nakon vađenja osetila olakšanje. Neverovatno... - nastavio je Morjaria.

Operacija je bila riskantna zbog bakterija koje su se namnožile u očima. Dotična gospođa čak 35 godina nije marila za sočiva u oku i eto, slučajno ih je konačno izvadila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.