IZDAO LUNU ZBOG KIJE?! Veliki prijatelj blogerke sve šokirao izjavom u programu uživo

Izvor: 011vodič.com, 22.Jun.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDAO LUNU ZBOG KIJE?! Veliki prijatelj blogerke sve šokirao izjavom u programu uživo

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Savo Perović od samog početka “Zadruge 2” prijatelj je sa Lunom Đogani, zbog čega je mnoge iznenadila njegova izjava o odnosu nje i Kije Kockar.
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Savo Perović – Ti si podržavao Lunu u prvoj sezoni. Kad su bile nominacije između Aleksandre i Ane, rekao si da ne podržavaš prevaru. Kako onda podržavaš Lunu? – pitala je Sanja Stanković Savu Perovića tokom “Igre istine” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koja je sinoć održana.
On je zatim mnoge iznenadio svojim odgovorom.
Foto: Screenshot / RAS Srbija
Luna Đogani i Kija Kockar – Podržavao sam Luninu ljubav. A ko je bio ispravan u sitaciji Lune i Kije, naravno da ću reći Kija, jer je žena bila u braku. Kada me pitaš o Luni i Kiji, Kockareva je tu bolja. Ipak, Lunine emocije su bile iskrene. Sloba je tu najviše kriv. I dalje stojim iza toga. Svaka priča ima dva ugla. Krivo mi je kroz šta je sve prošla. Ceo njihov brak je bio lakrdija. Ja sam podržao ljubav jer sam na kraju saznao svašta o Kiji, to je to – odgovorio je Savo.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.