IVA DOŽIVELA HISTERIČNI NAPAD! Grgurićeva nije mogla da podnese Đukićevo ponašanje, pa se otela kontroli!

Izvor: Press, 20.Maj.2020, 14:14

IVA DOŽIVELA HISTERIČNI NAPAD! Grgurićeva nije mogla da podnese Đukićevo ponašanje, pa se otela kontroli!

Iva Grgurić doživela je emotivni krah, dok se nakon žurke u rijaliti programu "Zadruga" svađala sa svojim, sada već bivšim dekom Filipom Đukićem, kome je zamerala što je razgovarao sa Jelenom Pešić, kojoj je u decembru izjavio ljubav.
Foto:pink
Bivši ljubavnici su nizali zamerke i uvrede, nakon čega je Iva počeka da histeriše, odgurujući sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vreme Filipa od sebe.
Foto: TV Pink Printscreen

U svađi sa mnom, kada nemaš argumenata, počinješ da mi pretiš. Ajde reci odmah šta, uvek govoriš nemoj da ja kažem. Bila sam iskrena prema tebi šta će me čekati kada izađem napolje, a ti meni prebacuješ - histerisala je Iva. Smiri se, razbiću rukom staklo - vikao je Filip. Ajde, reci šta imaš. Rekla sam ti da neću imati sa tobom komunikaciju zato šo si p*čka - vikala je Grgurićeva. Filip je takođe zamerio Ivi što je prodavala jastuke, koje su joj za rođendan poslali fanovi bivšeg dečka Stefana Karića i nje, a onda je Iva reagovala kao nikada do sada u rijalitiju.
Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.