IKONE, KAMINI I PRIRODA Ovako izgleda dom Vesne Zmijanac na selu

Izvor: Blic, 11.Mar.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKONE, KAMINI I PRIRODA Ovako izgleda dom Vesne Zmijanac na selu

Kad god želi da pobegne od gradske vreve, pevačica Vesna Zmijanac ode na Bukulju, gde ima vilu koju je sagradila pre više od dve decenije.

Često joj u ovoj vikendici na planini društvo pravi ćerka Nikolija, koja je letos, umesto na plaži neke egzotične destinacije, raširila ležaljku i sunčala se ispred kuće.

Vesna je kuću do sada nekoliko puta renovirala, pa ima veliki broj prostorija.

Uređena je po Vesninom ukusu i ima tradicionalne srpske detalje, poput kamina, ćilima, ikona... Još fotografija pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luksuz daleko od gradske vreve: Ovako izgleda vila Vesne Zmijanac na Bukulji (foto)

Izvor: Svet, 11.Mar.2017

Pevačica Vesna Zmijanac napravila je pre više od dve decenije vilu na Bukulji gde često voli da ode kako bi pobegla do gradske vreve. Kuća na Bukulji je omiljeno mesto i njene mezimice Nikolije Jovanović.. Vesna i njena ćerka često zajedno odlaze na Bukulju, a atraktivna Nikolija je tokom leta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.