I OVO SE DESILO! Čorba napustio pab, zbog Tare prešao u Belu kuću!

Izvor: Press, 19.Okt.2020, 14:07

I OVO SE DESILO! Čorba napustio pab, zbog Tare prešao u Belu kuću!

Koliko je "Zadruga 4" puna iznenađenja, govori i podatak da su se danas smuvali Tara Simov i Milan Janković Čorba, nakon nekoliko sati muvanja. Njih dvoje su postali nerazdvojni, a jutros je došlo do novog iznenađenja.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Čorba je odlučio da zbog Tare pređe iz paba u spavaću sobu. Ovo je šokiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegove cimere, koji su smatrali da se on nikada neće odvojiti od Kristijana Golubovića, ali se i to dogodilo. Čorba se smestio kraj svoje nove devojke, a ostaje da ispratimo kako će im proteći prva noć u krevetu.
Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAVNE ZAVRZLAME DRMAJU BELU KUĆU: Car sedi na dve stolice, Sanja i Fran ponovo podgrejali strasti, a Tara smuvala OVOG CIMERA!

Izvor: Press, 19.Okt.2020

Prethodnu noć u rijalitiju "Zadruga" obeležilo je izbacivanje jedne zadrugarke, ljubavni problemi jednog potencijalnog para, neodlučan zadrugar koji ne zna kod koje će zadrugarke pre i akcija novopečenog para. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.