I ONI IMAJU SRCE Policija pustila osumnjičenog da šest sati vodi ljubav

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONI IMAJU SRCE Policija pustila osumnjičenog da šest sati vodi ljubav

Američka policija koja je došla da uhapsi jednog osumnjičenog u Majamiju, morala je da čeka nekoliko sati da uhapsi muškarca koji se s partnerkom zaključao u sobi i vodio ljubav, saopštila je policija.

Posle šest sati čekanja ispred sobe i dolaska interventne policijske službe, uhapšen je Patrik Botista (34) u saveznoj američkoj državi Florida, prenela je lokalna televizija.

Policija je uhapsila i partnerku Lin Han. Kada je policija naoružana i s nalogom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za hapšenje pokucala na vrata, Botista i njegova partnerka su odbili da otvore vrata, rekavši da će se predati policiji ako prvo vode ljubav.

Policija je pristala, ali posle višečasovnog čekanja odlučila je da u pomoć pozove interventnu jedinicu.

Botista je osumnjičen da je prisilno držao jednu osobu u svojoj kući i dodatno je optužen što nije odmah otvorio vrata i predao se policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija čekala šest sati da osumnjičeni vodi ljubav

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015, 09:21

Policija u Džeksonvilu na Floridi čekala je šest i po sati da uhapsi muškarca koji se s partnerkom zaključao u prikolici i vodio ljubav...Rajan Patrik Botista (34) uhapšen je posle dolaska interventne jedinice. Policija je uhapsila i njegovu partnerku Lin Han...Kada su policajci, s nalogom za hapšenje,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.