I DALJE NEPOBEDIVI Italijanima protiv Srbije nije pomogla ni serija od 17:0!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DALJE NEPOBEDIVI Italijanima protiv Srbije nije pomogla ni serija od 17:0!

Važno za samopouzdanje pred početak Mundobasketa – košarkaška reprezentacija Srbije i dalje ne zna za poraz na pripremama. “Orlovi” nisu blistali na prvom prijateljskom meču koji su odigrali u Kini, ali su i pored toga u petak savladali Italiju sa 71:65 (27:17, 20:17, 12:14, 12:17).
Izabranici Aleksandra Đorđevića su vodili tokom skoro čitave utakmice, pošto su još u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost. Činilo se da će rutinski privesti meč kraju, ali je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << do opuštanja koje su umalo kaznili Italijani.
Jedan od protivnika naše reprezentacije u prvoj fazi Mundobasketa je u četvrtoj četvrtini uspeo da napravi seriju od 17:0, kojom je stigao do vođstva.
Pokušao je Bogdan Bogdanović da odgovori, ali ga je izdao šut. Zato je najpribraniji bio Nikola Milutinov, koji je uspeo da zakuca posle ukradene lopte Marka Gudurića. Tačku na pobedu stavio je Stefan Jović sjajnom trojkom sa devet metara.
Uskoro opširnije…

The post I DALJE NEPOBEDIVI Italijanima protiv Srbije nije pomogla ni serija od 17:0! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.