Hoćeš sad da ti polomim kičmu? Sloba poludeo kada je video šta su Marko DNK i Filip uradili Luni, hteo da ih sravni sa zemljom! (VIDEO)

Izvor: Press, 08.Nov.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćeš sad da ti polomim kičmu? Sloba poludeo kada je video šta su Marko DNK i Filip uradili Luni, hteo da ih sravni sa zemljom! (VIDEO)

Kada je Luna počela da histeriše Sloba je napao Marka DNK i Filipa.
Foto: Printscreen
Nakon što je Luna počela da histeriše kada je zatekla mrtve muve pored kreveta, Sloba je odmah skočio i hteo je da se obračuna sa Markom DNK i Filipom, koji su optuženi za ovaj "gnusni zločin".
Kada je Luna počela da vrišti, Teodora joj je rekla da je to uradio Filip, a Đukić je krivicu svalio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marka DNK.
Tu se umešao Sloba koji je Marku zapretio:
- Tebra, jesi li ti to uradio, hoćeš sad da ti polomim kičmu? Daj, boli me ku**c za zadatke i sve, nemojte da mi jedete go**a ovde!
Luna je potom Marku DNK ironično rekla:
- 'Ajde iskaki mi se u krevet!
Posle toga se Luna iznervirala kada je Teodora konstatovala da je sve ovo bilo simpatično, pa je Džehverovićevoj poručila:
- Tebi je to bilo simpatično? Videćeš kada ti ja ostavim go**a u kupatilu, pa ti budeš morala da ih čistiš...
Pogledajte svađu Slobe, Marka DNK i Lune:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.