Hitno operisan posle kafanske tuče!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno operisan posle kafanske tuče!

Pevaču Hasanu Dudiću lekari jedva uspeli da spasu oko!

Foto: YouTube

  Dudić, koji je izbačen iz rijalitija Parovi zbog fizičkog nasrtaja na rediteljku Jelenu Golubović, ozbiljno je povređen u tuči u jednom lokalu.

I posle izlaska iz Parova, Dudić je dobio batine u jednoj beogradskoj kafani, ali ovoga puta posledice su mogle da budu mnogo ozbiljnije.

"Kurir" saznaje da je Dudić hitno operisan, pošto mu je oko bilo ozbiljno povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i lekari su jedva uspeli da ga spasu. On je tom listu potvrdio da je izvukao deblji kraj u tuči, ali nije otkrio ni ko ga je tukao, ni zašto, ni da li su policija ili sud obavešteni o tome.

"Operisan sam u utorak, i rečeno mi je da ću doživotno imati probleme sa okom, u koje mi je ugrađeno neko strano telo i cevčica. Po ceo dan mi idu suze", kazao je narodnjak i bivši bokser.

On je rekao da ga je Televizija Happy pozvala u novu sezonu Parova, koja kreće uskoro, ali da sada nije siguran da će moći da uđe.

"Zbog operacije i oporavka, ne znam koliko bi baš bilo dobro da opet budem deo jednog rijalitija. Pijem lekove, zuji mi u ušima i zdravlje mi je ozbiljno narušeno", rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.