Hasan Dudić hitno operisan: Lekari mu jedva spasili oko!

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić hitno operisan: Lekari mu jedva spasili oko!

Hasan Dudić prošle nedelje hitno je operisan u Kliničkom centru u Beogradu, a lekari su jedva uspeli da mu spasu oko.

Pevač koji je nedavno izbačen iz rijalitija Parovi zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović , u jednoj kafanskoj tuči zadobio je ozbiljne probleme sa okom, a nakon što su bolovi bivali sve veći, postojala je velika mogućnost da pevač ostane bez oka. "Operisan sam u utorak. Doživotno ću imati problema sa okom, u kojem sad imam neko strano >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << telo i cevčicu. Oko mi stalno suzi. Po ceo dan samo plačem, ali se dobro osećam", rekao je Hasan za Kurir i dodao:

"Moram odmah da popijem lekove. Zuji mi u ušima od visokog pritiska. Moje zdravlje je ozbiljno narušeno. Sve je krenuo kad sam ušao u "Parove", rekao je pevač i otkrio da je dobio ponudu od televizije Happy da ponovo uđe u rijaliti, ali da nije siguran da li će je prihvatiti: "Nisam siguran hoću li moći da prihvatim nov angažman u rijalitiju. Zbog ovog problema sa okom mi je baš teško i ne znam koliko bi bilo dobro da posle operacije budem deo jednog rijalitija", zaključuje Dudić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.