Hazarder u Slagalici: Ovo što je njemu pošlo za rukom, malo kome je (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Jan.2013, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hazarder u "Slagalici": Ovo što je njemu pošlo za rukom, malo kome je (VIDEO)

Mladom takmičaru šarmantna voditeljka zavrtela mozak.

Zdravko Pavlović, 22-godišnji mladić, student, koji je bio na poziciji crvenog takmičara, u "Slagalici" najviše voli asocijacije, a prijavio se za ovaj kviz kako bi okuđao sreću, jer kako kaže, kod kuće redovno igra i uspešan je u tome. Međutim, nije uspeo da se suprotstavi starijem i iskusnijem takmičaru, koji ga je "prešišao" za razliku od preko sto poena.

Zdravku ni asocijacije, koje najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << voli, nisu išle od ruke, a igra je završena krajnjim rezultatom 138:42 poena. Zdravka je voditeljka Katarina Radenković, kako bi ga ohrabrila nazvala pravim igračem, borcem, Hazarderom. On se na to nasmejao:

- Hvala, ako je to kompliment - kroz stidljivi smeh rekao je Zdravko zaključivši da je mnogo teže "Slagalicu" igrati u studiju.

*** "Otkidale" su za njim: Ne, niste spremni da vidite u šta se pretvorio najveći šmeker iz serije "Beverli Hils"! (FOTO)

*** Spontana voditeljkina reakcija zapanjila gledaoce: Ono što je uradila u "Jutarnjem " ući će u istoriju! (VIDEO)

*** Šteta, bila je "mačka" i po: Ona "puca", a iz suknje i bluze preliva se višak! (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Screenshot/Youtube

Pretraga po temi: Slagalica, Igrač, Takmičar, Izgubio, Hazarder

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.