Haljina Intimnost 2.0 postaje providna kada se dama uzbudi! (VIDEO)

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljina Intimnost 2.0 postaje providna kada se dama uzbudi! (VIDEO)

Izvor:zanimljivostidana.com  Ova high tech ženska haljina je zaista zanimljiva i neobičan primer dizajna i maštovitosti moglo bi se reći.Sigurno će se dopasti mnogim ženama a najviše predpostavljamo muškarcima .High Tech haljina krije u sebi nešto neobično a to je da postaje potpuno ...
providna kada se dama koja je nosi ubrza rad srca.Ova neobično zanimljiva haljina bi se mogla uskoro naći na ulicama svetskih gradova a ne samo na modnoj pisti.!


Ženska >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << haljina,nosi naziv "Intimnost 2.0", a izrađena je od "pametnih" materijala.Ona zahvaljujući "pametnim" materijalima koji su ugrađeni u nju  postaje prozirna kada se naelektriše usled ubrzanog rada srca.Ova garderoba budućnosti delo je nagrađivanog holandskog dizajnera Dana Rosengarda koji je kreirao haljinu od kože u kombinaciji sa specijalnom neprozirnom e-folijom.
Pri njenoj izradi koristio je i bežičnu tehnologiju i LED elektoniku, a svoj modni stil nazvao je "Tehno poezija".Neobična haljina koja kao da je sitgla iz budućnosti, prvi put je predstavljena u Kini gde je Rosengard osvojio brojne nagrade. A kako ona izgleda pogledajte u videu koji sledi...
{youtube}cR3AH8BHLCs&feature=player_embedded{/youtube}

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.