HIT serija u najavi!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT serija u najavi!

Uskoro počinje snimanje Bjeline serije "Žigosani u reketu". Jedna od uloga poverena je i Predragu Saši Daniloviću.

U novoj seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu", jednu od zapaženijih uloga imaće i bivši košarkaš Predrag Saša Danilović.

On je prihvatio Bjelin poziv da bude deo priče čiji su glavni junaci dvojica članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke- Srbin i Hrvat.

"Danilović će u seriji igrati sebe, pojaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u nekoliko scena. Prva klapa trebalo je da bude snimljena tokom fajnal-fora u Beogradu, ali se zbog tehničkih razloga odustalo. Saša će snimati scene sa Nebojšom Dugalićem, koji tumači Srbina, dok se još pažljivo bira ko će igrati Hrvata. Trenutno se Bjelogrlić lomi oko dva imena", saznaje "Kurir".

"Žigosani u reketu" baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi- košarci.

Poznato je da će prva klapa serije pasti sredinom jula i da su uloge dobili i Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

U ekipi scenarista su Vladimir Kecamanović, Kosta Peševski i scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je između ostalog učestvovao i u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije "Bitange i princeze", dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja bivše Jugoslavije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hit u najavi: Uskoro počinje snimanje Bjeline serije “Žigosani u reketu”

Izvor: Story, 26.Maj.2018

U novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”, jednu od zapaženijih uloga imaće i bivši košarkaš Predrag Saša Danilović. On je prihvatio Bjelin poziv da bude deo priče čiji su glavni junaci dvojica članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke- Srbin i Hrvat. –...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.