Gvinet Paltrou ima težak brak?

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou ima težak brak?

Glumica Gvinet Paltrou priznala je da mora dosta da radi na svom braku, i dodala da joj ne pada na pamet da ima joše dece!

Poznata glumica Gvinet Paltrou već osam godina je u braku sa muzičarom Krisom Martinom, ali priznaje da imaju uspone i padove, kao i da je čeka još posla kako bi održala sklad u porodici, prenosi Net.

- Ima još mnogo stvari na kojima Kris i ja treba da poradimo, i nadam se da ćemo uspeti, rekla je Paltrou.

Britanskog muzičara >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i pevača grupe "Koldplej" Krisa Martina inače bije glas da je osobenjak teškog karaktera, a glumica otvoreno priznaje i šta ih držina okupu.

- Razlog zbog kojeg smo još uvek zajedno je naša otvorenost u vezi. Često razgovaramo, što nam i te kako olakšava život. Ja sam zapravo jedna vrlo tradicionalna žena. Decu ne odgajamo strogo, ne znam što ta reč znači, zaključila je Gvinet.

Gvinet, koju takođe prati glas da je zahtevna, s Krisom je u braku od 2003. godine i s njim ima dvoje dece, ali dodaje da ne želi više da ih ima jer joj je, kako kaže, dosta nesanica i depresije.

Gvinet Paltrou u toplesu! (FOTO)

Gvinet Paltrou podržava gejeve!

Gvinet Paltrou eksplodirala patka! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GVINET: MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2011

LOS ANĐELES - Glumica Gvinet Paltrou priznala je da nema savršen brak...Gvinet je otvoreno ispričala o svojoj desetogodišnjoj vezi s britanskim muzičarem Krisom Martinom, koji je poznat da ima težak karaktera..."Kris i ja imamo mnogo uspona i padova. Još moramo da radimo na nama. Nadam se da ćemo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.