Gvinet Paltrou: Tajna ljubavi je otvorenost u vezi

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou: Tajna ljubavi je otvorenost u vezi

Holivudska glumica Gvinet Paltrou otvoreno je progovorila o svom braku sa britanskim muzičarem Krisom Martinom, a kao glavni razlog što su i dalje zajedno navela je "otvorenost u vezi".

Po prvi put u javnosti, slavna glumica Gvinet Paltrou progovorila je u javnosti o svom mužu koji važi za osobenjaka sa teškim karakterom, ali i o tome šta ih je zadržalo zajedno.

- Kris i ja imamo mnogo uspona i padova. Ima još mnogo stvari na kojima treba da poradimo, i nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da ćemo uspeti - izjavila je glumica, otkrivši šta je to što ih još uvek drži skupa.

- Razlog zbog kog smo još uvek zajedno je naša otvorenost u vezi, često razgovaramo, što nam i te kako olakšava život. Ja sam zapravo jedna vrlo tradicionalna žena. Decu ne vaspitavamo strogo, ne znamo što ta reč znači - dodala je Gvinet, koja je u braku sa pevačem grupe "Coldplay " od 2003. godine, a sa kojim ima dvoje dece.

Povezane vesti: Gvinet Paltrou: Brak sa Krisom Martinom je težak

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.