Grujin za Blicsport: Nisu nas iz Laborala kontaktirali za Birčevića, videćemo ponudu

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujin za "Blicsport": Nisu nas iz Laborala kontaktirali za Birčevića, videćemo ponudu

Portal „Sportando“ javio je da je Laboral Kuća spremila ponudu za krilnog centra Radničkog Stefana Birčevića, ali predsednik Ivan Grujin za „Blicsport“ istakao je da niko iz tog kluba nije kontakt čelnike Kragujevca, ali da ukoliko bude dobre i ozbiljne ponude, moćiće da se razgovora.
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Marinović ima jaku ponudu na stolu, za Birčevića nema zvaničnog interesovanja

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2014

. Košarkaši Radničkog večeras dočekuju Himik u presudnoj utakmici za eventualni plasman u narednu fazu Evrokupa. U senci večerašnjeg meča pojavile su se informacije da su dva igrača kragujevačkog kluba na meti pojedinih klubova. To su plejmejker Marko Marinović i krilni centar Stefan Birčević.. Predsednik...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.