Marinović ima jaku ponudu na stolu, za Birčevića nema zvaničnog interesovanja

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinović ima jaku ponudu na stolu, za Birčevića nema zvaničnog interesovanja


Košarkaši Radničkog večeras dočekuju Himik u presudnoj utakmici za eventualni plasman u narednu fazu Evrokupa. U senci večerašnjeg meča pojavile su se informacije da su dva igrača kragujevačkog kluba na meti pojedinih klubova. To su plejmejker Marko Marinović i krilni centar Stefan Birčević.
Predsednik Radničkog Ivan Grujin istakao je da Marinović ima jaku ponudu na stolu, ali se nada da će iskusni plejmejker ostati u klubu do kraja sezone.
Sada je sve na njemu. Dobio je jaku ponudu i treba da preseče da li želi da ostane u klubu ili da sednemo i razgovaramo o odlasku. Iskreno se nadam da će ostati do kraja sezone i mi, u skladu sa tim ciljem, radimo sve što je u našoj moći da ga zadržimo, pa da na kraju sezone ponovo porazgovaramo.“ – istakao je prvi čovek Radničkog u izjavi za „Sportski žurnal“.
Grujin nije hteo da otkriva dalje detalje o kom klubu se radi, ali je napomenuo nešto jako interesantno.
Ne dešava se prvi put da pojedini klubovi ili menadžeri, pokušavaju da nas oslabe pred kraj takmičenja nekim ponudama i pomute glave našim igračima. Simptomatično, to se uvek događa najboljima. Sada je to Marinović, a pre toga Sajmon, Skot ili Jaru. Princip je isti, samo je pitanje koliko je igrač jak da se odupre tome. Marinović je stabilniji, odlično poznaje situaciju, pa verujem da neće podleći pritisku. – ostao je zagonetan Grujin.
Gotovo u isto vreme, ugledni košarkaški sajt Sportando objavio je informaciju da je Laboral Kuća zainteresovana za krilnog centra Kragujevčana Stefana Birčevića. Međutim, Grujin demantuje da je bilo kakva ponuda stigla u klub.
Iskreno, prvi put za to čujem, ali ukoliko je Laboral Kuća voljna da plati obeštećenje za nekog našeg igrača, rado ćemo porazgovarati. Ipak, pre svega treba videti kakve su Birčevićeve želje.“ – rekao je Grujin za B92.
Izvor: žurnal, B92
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.