Izvor: Njuz.net, 08.Dec.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani se ujedinili u borbi protiv diktature Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 8. decembar 2018, (Njuz) – Veliki broj građana Srbije složan je u oceni da diktatura Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića, koji su najavljeni kao govornici na skupu “Stop krvavim košuljama”, mora već jednom da prestane, javljaju naši reporteri širom zemlje.
– Ovo je neizdrživo. Živimo u vremenu kada moramo reći stop teroru ove glumice koja je glumila u antisrpskim filmovima, kao i Vujoševiću koji je radio nešto loše, ne mogu sad da se setim tačno šta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ali čujem od drugih da zbog njega ne treba doći na protest – kaže Milenko Ćirić iz Batajnice i dodaje da mu je drago što se Srbija konačno ujedinila oko neke stvari.
– Na stranu to što je država nelegalno preuzela sve medije sa nacionalnom frekvencijom, na stranu to što državni vrh skoro svakodnevno krši zakone, na stranu to što predsednik štiti kriminalce i ministre koji imaju afere, na stranu to što nas prave budalama zbog preskupe novogodišnje rasvete, na stranu to što sudstvo i tužilaštvo ne rade svoj posao, na stranu to što je moć u rukama jednog čoveka i jedne stranke, ali brate ta žena je rekla da je ono u Srebrenici bio genocid. Sramota! – kaže Nevena Vuletić, koja se neće pojaviti na protestu “Stop krvavim košuljama” jer je čula da će naša poznata glumica držati govor.
– Tačno je da ne znamo ko je rušio u Savamali, ko je dozvolio gradnju restorana na vrhu Kopaonika, ko je pretukao Borka Stefanovića i možda još stotinak stvari, ali sve je to ništa naspram činjenice da je Vujošević jednom izjavio kako je Srbija najveći krivac za građanski rat. Plus je Partizanovac, a ja navijam za Zvezdu – kaže Radovan Krasić i potvrđuje da mu ne pada na pamet da izađe na ulicu “dokle god ovo dvoje diktatora terorišu ceo narod”.
Zbog hladnog vremena, organizatori su najavili da, ako treba, mogu pomeriti skup do proleća, kada se građani možda malo oraspolože i pristanu da protestuju, ali da će za svaki slučaj zvati svakog od njih ponaosob da provere da li su i dalje ljuti.
Miroslav Vujović

The post Građani se ujedinili u borbi protiv diktature Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.