Diktatura Mirjane Karanović već godinama tišti građane Srbije
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

08. dec. 2018

Građani se ujedinili u borbi protiv diktature Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića

BEOGRAD, 8. decembar 2018, (Njuz) – Veliki broj građana Srbije složan je u oceni da diktatura Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića, koji su najavljeni kao govornici na skupu “Stop krvavim košuljama”, mora već jednom da prestane, javljaju naši reporteri širom zemlje.

– Ovo je neizdrživo. Živimo u vremenu kada moramo reći stop teroru ove glumice koja je glumila u antisrpskim filmovima, kao i Vujoševiću koji je radio nešto loše, ne mogu sad da se setim tačno šta, ali čujem od drugih da zbog njega ne treba doći na protest – kaže Milenko Ćirić iz Batajnice i dodaje da mu je drago što se Srbija konačno ujedinila oko neke stvari.

– Na stranu to što je država nelegalno preuzela sve medije sa nacionalnom frekvencijom, na stranu to što državni vrh skoro svakodnevno krši zakone, na stranu to što predsednik štiti kriminalce i ministre koji imaju afere, na stranu to što nas prave budalama zbog preskupe novogodišnje rasvete, na stranu to što sudstvo i tužilaštvo ne rade svoj posao, na stranu to što je moć u rukama jednog čoveka i jedne stranke, ali brate ta žena je rekla da je ono u Srebrenici bio genocid. Sramota! – kaže Nevena Vuletić, koja se neće pojaviti na protestu “Stop krvavim košuljama” jer je čula da će naša poznata glumica držati govor.

– Tačno je da ne znamo ko je rušio u Savamali, ko je dozvolio gradnju restorana na vrhu Kopaonika, ko je pretukao Borka Stefanovića i možda još stotinak stvari, ali sve je to ništa naspram činjenice da je Vujošević jednom izjavio kako je Srbija najveći krivac za građanski rat. Plus je Partizanovac, a ja navijam za Zvezdu – kaže Radovan Krasić i potvrđuje da mu ne pada na pamet da izađe na ulicu “dokle god ovo dvoje diktatora terorišu ceo narod”.

Zbog hladnog vremena, organizatori su najavili da, ako treba, mogu pomeriti skup do proleća, kada se građani možda malo oraspolože i pristanu da protestuju, ali da će za svaki slučaj zvati svakog od njih ponaosob da provere da li su i dalje ljuti.

Miroslav Vujović

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    A tek kad sutra pravi gradjani saznaju, iz pravih novina i naprednije Kopernikus TV, kolike pare su dobili za ovaj kratki nastup…!!!

  2. Vlada kaže:

    Pa i jeste antisrbkinja na stranu glumu.

  3. voya montoya kaže:

    Podvuceno zutim-Srbija…!!! Rece mi jedan coek,coek pesnik i u poznim godinama,anal-liticar zbivanja u Montenegro…Ali …opet coek…Coek do coeka…ceka Drzavu vec cetrvt veka,te je cetrvrt od coeka…Gusla li gusla,od SFRJ via SRJ,te SCG…Akademik…

    ja ovo samo radi podsecanja…na nasu epopeju zutih gaca..!!! .Najsireg pokreta u Srbiji…prema CeSidu…

  4. voya montoya kaže:

    Dule – seceras,za razliku od naseg poreskog patriote-Kola…doduse preso na sladze…tj.lovu i SNSlatkise…!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *