Gordon Remzi kamerom špijunira ćerku tinejdžerku u njenoj sobi

Izvor: Blic, 20.Okt.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordon Remzi kamerom špijunira ćerku tinejdžerku u njenoj sobi

Škotski kuvar, televizijska ličnost i restorater Gordon Remzi, poznat po učešću u borojnim TV rijalitijima kao što je originalna verzija “Paklene kuhinje” i nagrađen sa 12 Mišelinovih zvezdica, nedavno je u jednoj TV emisiji uživo, u razgovoru sa voditeljem Džonatanom Rosom, izrekao problematično priznanje: da je u sobi 15-godišnje ćerke Megan krišom postavio kameru, da bi kontrolisao kako se “preslišava” sa dečkom.

Megan, koja je i sama sedela u publiciu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << studiju, do tog trenutka je s ponosom pratila tatin televizisjki intervju, ali nakon toga raspoloženje joj se vidno promenilo, a moguće je da isto važi za dosadašnji dobar odnos ćerke sa ocem, koji je opušteno prizano da je 13-godišnjem sinu Džeku platio da u sobi postavi kameru kojom će špijunirati njegovu stariju sestru.

“Megan ima 15 godina, i večeras je ovde, sa svojim dečkom. U poslednje vreme provode puno vremena u njenoj sobi, preslišavaju se, preslišavaju ... mnogo se nešto preslišavaju, a rezultata nema...Nekoliko proteklih nedelja sam bio malo nevaljao”; priznao je čuveni TV kuvar.

“kupio sam Džeku malu ‘go-pro’, jednu od onih malih tajnih kamera, i rekao sam mu: ‘vidi, drugar, evo ti ovde dvae’s kinti, idi u sobu velike seke i stavi ovo u gornji levi ugao ormana. I tako, Megan, voleo bih s tobom da popričam o tom tvom preslišavanju...”

Go-pro je model personalne kamere visoke rezolucije, a postupak škotskog TV kuvara nije kontroverzan samo u očima njegove maloletne ćerke. Prošle godine u SAD je, naime, Obri Ajerlend, koja pohađa koledž, uspela da dobije sudski nalog kojim se njenim roditeljima zabranjuje proganjanje, jer su se ovi preterano zaštitnički ponašali prema njoj, što je uključivalo i postavljanje softvera za posmatranje i praćenje u njene elektronske uređaje.

Remzi (46) i njegova supruga Tena (38) imaju četvoro dece, Megan (15), blizance Džeka i Holi (13) i Matildu (11).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordon Remzi kamerom špijunira ćerku tinejdžerku u njenoj sobi

Izvor: Dzungla.org, 20.Okt.2013

Škotski kuvar, televizijska ličnost i restorater Gordon Remzi, poznat po učešću u borojnim TV rijalitijima kao što je originalna verzija “Paklene kuhinje” i nagrađen sa 12 Mišelinovih zvezdica, nedavno je u jednoj TV emisiji uživo, u razgovoru sa voditeljem Džonatanom Rosom, izrekao problematično...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.