Golubović pobesneo: Pogledajte šta je posle seksa u gazdinskoj kući poručio Jeleni i Staniji!

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubović pobesneo: Pogledajte šta je posle seksa u gazdinskoj kući poručio Jeleni i Staniji!

Kristijanu Goluboviću ne sviđa se mnogo “veto na Staniju” koji je dobio od Balerine pa je prokomentarisao:
“Niko mi ne može reći s kim ću da se družim. Ne može meni ona da naredi s kim ću ja da se družim. Njoj ljubomora ne da drugačije. Ona je zaljubljena. Ona je i dalje ubeđena da sam spavao sa tobom Stanija. Ko je ona meni u životu da kaže s kim ću da se družim. Ili ima maštu ili je ona totalno luda. Ona šta kaže preko dana, koje ljude spomene, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ja joj kažem zar se ne bojiš, ti si sindrom Merilin Monro, probudićeš se u kadi sa 100 litara votke u želucu. Nije klošarka, ali ponaša se loše”, rekao je Kristijan.
Kristijan je pokušao da se opravda i pred ženom, pa je pričao koliko je voli.
“Žene ne zna im se se broj. Para i dece nikada dosta, a vas, šta vi pričate, šta radite. Šta ja imam kući, vi nemate u snovima. I šta god se vi tu pričate, vi biste mogli samo da sanjate ovakvog muškarca. Kakav sam ja svojoj ženi. Da vam skida nebo kada pomisli. Ja za druga idem na Severni pol ako treba, a ne za ženu koju volim”, hvalio je sam sebe Golubović.
A kako je izgledao seks Kristijana i balerina pogledajte OVDE.


#svet
The post Golubović pobesneo: Pogledajte šta je posle seksa u gazdinskoj kući poručio Jeleni i Staniji! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.